NETLOG
Członkowie: 322
wszystko co chcesz wiedziec o Netlog
- Członkowie
- | Forum
- | Zdjęcia
- | Blog
- | Grupy
- | Pliki video
- | Shouty
- | Ankiety
Forum / Ogólne / Sprawy biezace...prosze przeczytaj
sobota, 11 październik 2008 o 11:04
TomekPL
Drodzy Użytkownicy,
ostatnio wielu z Was, szczególnie tych reprezentujących dorosłe pokolenie, miało do nas, czyli do adminow polskiej wersji
, bardzo wiele pretensji.
Wasze zażalenia dotyczą głównie moderacji zdjęć.
Problem ten trafił także do innych mediów więc postanowiłem, że jest to moment, w którym powinienem to dla Was rozjaśnić.
Chciałbym abyście wszyscy byli świadomi, iż
jest portalem społecznościowym dedykowaniu nawiązywaniu przyjaźni. Jest tutaj olbrzymia grupa ludzi, którzy właśnie tak
wykorzystują.
Należy być świadomym, że są tutaj wśród nas dzieciaki. Na
staramy się je chronić jak tylko to możliwe. Mamy bardzo zaawansowane ustawienia prywatności dla nieletnich stworzone po to by zapewnić im bezpieczeństwo online.
Ponieważ są tutaj także dzieci w wieku 13 lat, absolutnie, nie pozwalamy na publikację zdjęć o nawet najlżejszym zabarwieniu erotycznym.
Wielu użytkowników, którzy dodali zdjęcie, które w ich mniemaniu nie przekraczają granicy, bulwersuje się, że je usuwamy.
Pamiętajcie, że
utrzymuje najwyższe światowe standardy. To dlatego nasi użytkownicy mają dostęp do pomocy 24h na dobe i mogą korzystać z opcji niedostępnych gdzie indziej na polskich stronach.
Chciałbym abyście chcieli wraz z nami tworzyć stronę na najwyższym poziomie.
Dlatego to takie ważne, aby wszyscy zrozumieli, że to co teraz napisze jest bardzo ważne:
To, że przez przypadek na
znalazło się nieodpowiednie zdjęcie wcale nie znaczy, że my
to akceptujemy.
Wystarczy, że klikniesz guzik zgłoś nadużycie, a my z pewnością usuniemy to zdjęcie.
Chcemy tworzyć najlepszą społeczność w sieci!
Pomożcie nam!
Wasz CM
Tomek
Komentarze 16 Sortuj komentarze:
iwona Trust (poniedziałek, 30 marzec 2009 o 15:25)
- jestem_pierdola:
- iwona44:
Witam rozumiem i bede sie starala dostosowac do regul tu obowiazujacych -pozdrawiam Iwona
Również pozdrawiam.
dziekuje panu za pozdrowienia dobrej nocki
jestem_pierdoła Trust (poniedziałek, 30 marzec 2009 o 14:47)
- iwona44:
Witam rozumiem i bede sie starala dostosowac do regul tu obowiazujacych -pozdrawiam Iwona
Również pozdrawiam.
iwona Trust (poniedziałek, 30 marzec 2009 o 14:28)
- jestem_pierdola:
tak popieram dzieci nalezy chronic-koniecznie sama mam dzieci , ale po co od razu blokowac profile ludzi mozna dac ostrzezenie ze nastepnym razem zablokujecie dana osobę-pozdrawiam Iwona
- iwona44:
Ponieważ każdy zakładając konto zaakceptował [url]http://pl.netlog.com/go/about/legal/view=gene- ral]Warunki użytkowania[/url] oraz Kodeks postępowania, które sformułowane są w sposób jednoznaczny i nie pozostawiający wątpliwości, dawanie ostrzeżeń jest bez sensu.
Chyba, że ktoś ww. nie przeczytał ale wtedy skłamał przy rejestracji.
Jagusia Rusin (niedziela, 29 marzec 2009 o 15:15)
jestem_pierdoła Trust (niedziela, 29 marzec 2009 o 01:35)
- iwona44:
tak popieram dzieci nalezy chronic-koniecznie sama mam dzieci , ale po co od razu blokowac profile ludzi mozna dac ostrzezenie ze nastepnym razem zablokujecie dana osobę-pozdrawiam Iwona
Ponieważ każdy zakładając konto zaakceptował [url]http://pl.netlog.com/go/about/legal/view=gene- ral]Warunki użytkowania[/url] oraz Kodeks postępowania, które sformułowane są w sposób jednoznaczny i nie pozostawiający wątpliwości, dawanie ostrzeżeń jest bez sensu.
Chyba, że ktoś ww. nie przeczytał ale wtedy skłamał przy rejestracji.
iwona Trust (sobota, 28 marzec 2009 o 09:54)
Fabian S Trust (niedziela, 21 grudzień 2008 o 12:30)
po prostu nie róbmy fotkowni z potrządnego portalu społecznościowego
Isterus Trust (czwartek, 23 październik 2008 o 02:39)
Problem w tym, że nieletni nie chcą być chronieni. Ot, dopiero co nadziałam się na 14-letnie cycki praktycznie na wierzchu z komentarzami od oślinionych facetów. Żeby wstawić tam komentarz, nieletni musi zaakceptować taką przyjaźń.
Ewentualnie, zawsze można podać, że ma się 18-19 lat. A że ze zdjęć wygląda toto na maks 15... A podtekst jej zdjęć wybitnie nie jest subtelny. Nie wiem, może faktycznie dziewczyna młodo wygląda
Skomentuj: