NETLOG
Członkowie: 322
wszystko co chcesz wiedziec o Netlog
- Członkowie
- | Forum
- | Zdjęcia
- | Blog
- | Grupy
- | Pliki video
- | Shouty
- | Ankiety
Forum / Ogólne / Klany odeszły! Niech żyją grupy!
środa, 22 kwiecień 2009 o 07:07
TomekPL
Z forum, plikami video, skórami, shoutami i wieloma innymi opcjami...
Nie trzeba o tym dyskutować: Klany robią się już nudne.
Najwyższy czas wyrzucić je za drzwi i powitać Grupy!
Grupy są ŚWIETNE
- Naprawdę są!
Grupy są ODLOTOWE
- Oferują świetne blogi i rozbudowane opcje forów
Grupy są PRZYJEMNE w obsłudze
- Dodawaj zdjęcia, pliki video i linki, aby zabawa była jeszcze lepsza.
Grupy są LUZACKIE
-Dodaj zdjęcie z sobą, a potem dodaj shouta o zdjęciu. Niech wszyscy wiedzą!
Zaciekawieni?
-Sprawdźcie screenshota z grupami!
I nie martwcie się o klany!
Klany znikną, ale ich zawartość nie. Bez obaw: wszystko automatycznie przekonwertujemy na Grupy. Zobaczycie, będzie 100 razy lepiej.
Dzień grup: 23 kwiecień 2009
Nie przegapcie tego!
-T
mek
Komentarze 22 Sortuj komentarze:
Sylwia Admin Netlog (piątek, 18 wrzesień 2009 o 10:04)
- Lilka54:

- astridsster7:
- Lilka54:
Witam..jak poznam różnicę to sie wypowiem..narazie błądzę po omacku,bo od niedawna jestem na NETLOGU...
Pozdrawiam serdecznie
Dla wszystkich "błądzących po omacku" - prosze nie bładzić, ale pytac. Sluzymy pomoca i informacja. W koncu, kto pyta, nie błądzi
Witam...wiem o tym,ja też tak robię...ale że to nowość,i chciałabym sama to poznać...
Dziękuję...napewno z tej pomocy skorzystam nie raz...teraz wiem do kogo się zwrócić...
Pozdrawiam serdecznie...
Dziekuje serdecznie! Przypomne tylko, ze na stala pomoc moze liczyc kazdy, kto zglosi sie do naszego Dzialu Pomocy (link u dolu strony Pomoc i FAQ)
Lilka54 Trust (czwartek, 17 wrzesień 2009 o 20:02)
- astridsster7:

- Lilka54:
Witam..jak poznam różnicę to sie wypowiem..narazie błądzę po omacku,bo od niedawna jestem na NETLOGU...
Pozdrawiam serdecznie
Dla wszystkich "błądzących po omacku" - prosze nie bładzić, ale pytac. Sluzymy pomoca i informacja. W koncu, kto pyta, nie błądzi
Witam...wiem o tym,ja też tak robię...ale że to nowość,i chciałabym sama to poznać...
Dziękuję...napewno z tej pomocy skorzystam nie raz...teraz wiem do kogo się zwrócić...
Pozdrawiam serdecznie...
Sylwia Admin Netlog (czwartek, 17 wrzesień 2009 o 13:14)
- Lilka54:
Pozdrawiam serdecznie
Lilka54 Trust (czwartek, 17 wrzesień 2009 o 00:23)
Pozdrawiam serdecznie
halina zachnik Trust (sobota, 12 wrzesień 2009 o 11:45)
Ja jestem nowa na NETLOGU i jeszcze nie wiem co lepsze klany , czy grupy ...klanów przecież wcale nie poznałam...
Jolanta (sobota, 12 wrzesień 2009 o 08:52)
A z tym to sie zgadzam że odeszły i nie maja zamiaru wrócić nawet do włascicieli ............... chyba już rok walcze o swoje klano grupy i nic obecni administratorzy wcale nie maja zamiaru ich oddac
wiec może już przeszła maja kwarantanna???????? .................. pozdrawiam
Ryszard Trust (wtorek, 23 czerwiec 2009 o 19:40)
Słuszna zmiana , gdyby tak jeszcze zmienić nazwę "przyjaciele" na np "kumple" " dobrzy znajomi" lub coś w tym stylu , byłoby wspaniale.
Nazwę Przyjaciel rezerwuje dla Przyjaciół i cieszę się , że ich mam !!!
Pozdrawienia dla wszystkich
Dorota Jaworska (piątek, 8 maj 2009 o 11:40)
Zobaczymy co przyszlosc pokaze.
Tomek Admin Netlog (środa, 6 maj 2009 o 22:06)
- negatywna:

(owski)

- TomekPL:
- negatywna:
szczerze mówiąc nie wiem czy mi się podoba...
jakas taka negatywna
jakiś taki netl
jakby nie bylo
Elżbieta Trust (piątek, 1 maj 2009 o 11:58)
KLAN jest to przecież zamknięta GRUPA ( rówieśników, hobbystów...) Jak się zwał, tak.... ważne, że możemy wyrażać własne zdanie na tematy nas interesujące i tym samym poszerzyć horyzonty, poznać ludzi. Dziękuję. Pozdrawiam GRUPĘ.
Skomentuj: