NETLOG
Członkowie: 322
wszystko co chcesz wiedziec o Netlog
- Członkowie
- | Forum
- | Zdjęcia
- | Blog
- | Grupy
- | Pliki video
- | Shouty
- | Ankiety
Forum / Ogólne / Nowy czat
czwartek, 29 październik 2009 o 05:01
TomekPL
Na udoskonalanie zawsze jest czas i miejsce, dlatego nowy czat jest jeszcze lepszy. Jesteśmy dumni mogąc oficjalnie ogłosić, że nasz nowy czat jest już dostępny! Znajdziecie go na dole każdej strony Netlog.
Co się zmieniło?
- można teraz z łatwością czatować z przyjaciółmi jak i z innymi użytkownikami spoza listy przyjaciół
- w zakładce wszyscy znaleźć można opcje zaawansowanego wyszukiwania
- shouty moża wysyłać prosto z czatu
- dodatkowe statusy
- oryginalne dźwięki, które poinformują o przychodzących wiadomościach
- dodaliśmy opcje zrezygnowania z czatu...choc wcale do tego nie namawiamy
Jeśli pasek czatu przeszkadza Wam w czatowaniu, mozecie usunąć go klikając strzałkę w lewyn dolnym rogu ekranu na pasku.
W razie pytań, zapraszam do FAQ. Komentarze na temat nowego czatu mile widziane!
Udanego czatowania!
Komentarze 54 Sortuj komentarze:
Elżbieta1956 Trust (dzisiaj o 06:37)
- elzbieta1956:
u mnie czat nie działa...z każdym mogę a z przyjaciólmi nie ...może coś mam zle ustawione....pomocy
pokazuje mi że trwa ładowanie...to już kilka dni
Elżbieta1956 Trust (dzisiaj o 05:23)
u mnie czat nie działa...z każdym mogę a z przyjaciólmi nie ...może coś mam zle ustawione....pomocy
Maria Neubauer Trust (6 dni temu o 12:06)
U mnie równiez nie działa czat,nie ma na nim fotek przyjaciół,ciemna ,czarna przestrzeń,Prosze o usuniecie usterki,Pozdrawiam
sara abed (7 dni temu o 09:16)
giasas
SmileDevilAngel Trust (7 dni temu o 02:00)
mi tez nie dziala czat :/
Lilka54 Trust (środa, 18 listopad 2009 o 09:12)
A dlaczego od dwóch dni czat nie działa?????
Małgośka Trust (wtorek, 17 listopad 2009 o 08:27)
- picheLBerg:
Jakby iślo kliknąć to byloby dobrze, ale to nie możliwe, to nie jest HTML ale jakiś JAVASCRIPT czy co !!! W statystykach też kilka javascriptów, ale w tym miejscu to nieprzeszkadża.
nie znam się na HTML ani na Javascriptach, ale uwierz mi, można to wyłączyć
WŁADIMIR Trust (wtorek, 17 listopad 2009 o 04:47)
Jakby iślo kliknąć to byloby dobrze, ale to nie możliwe, to nie jest HTML ale jakiś JAVASCRIPT czy co !!! W statystykach też kilka javascriptów, ale w tym miejscu to nieprzeszkadża.
Małgośka Trust (wtorek, 17 listopad 2009 o 04:07)
- picheLBerg:
PASEK CZATU BARDZO DUŻO PRZESZKADŻA MNIE I NIE MOŻLIWE JEGO ZLIKWIDOWAĆ. ŹLA RZECZ (JAK NA INNYCH PORTALACH RÓŻNE IKONY NA MIEJSCU POPRAWNEGO TEKSTU).
no przecież można go zminimalizować, wystarczy kliknąć na strzałeczkę po lewej
WŁADIMIR Trust (poniedziałek, 16 listopad 2009 o 12:10)
PASEK CZATU BARDZO DUŻO PRZESZKADŻA MNIE I NIE MOŻLIWE JEGO ZLIKWIDOWAĆ. ŹLA RZECZ (JAK NA INNYCH PORTALACH RÓŻNE IKONY NA MIEJSCU POPRAWNEGO TEKSTU).
Skomentuj: