bawmy się fotografią
Członkowie: 88
bawmy się :) fotografią
- Członkowie
- | Forum
- | Zdjęcia
- | Blog
- | Pliki video
- | Shouty
- | Ankiety
Forum / regulamin / ?
środa, 24 czerwiec 2009 o 00:40
http://netlog.com/GargamelskaMagdaMagdaGargamelskahttp://pl.netlogstatic.com/p/tt/000/441/441607.jpgPolandLubelskie
Gargamelska
Gargamelska
Rozumiem, że mogę wstawić wiecej zdjęć, niż jedno... 
Komentarze 7 Sortuj komentarze:
Robert Administrator Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 02:00)
- Gargamelska:

co do ilości zdjęć ustalmy że góra 3 zdjęcia, jeśli chodzi o fotomontaż nie widze przeszkód, jednak nadal pozostaję przy opcji "własne materiały" 

to powodzonka życzę i trzymam kciuki
- inkwizytor:
- Gargamelska:
- Katrin71pl:
jassssneeeeee
Nie wiem jeszcze, co z fotomontażami... Czy mogą być, ale wyłącznie z własnych materiałów? Czy też mogę mieć np. pomysł swój, materiały zaczerpnięte skądś tam, zmontowanie oczywiście własne... Nio i czy w ogóle mogą być???
hmmm dobre pytanie
Dzięki, to już wiem - max 3 zdjęcia, fotomontaże - tak, ale z materiałów własnych. Chyba potrzebne było to uściślenie... Mnie te warunki odpowiadają... Pozdrówka!
cieszę się że odpowiadają warunki
Magda Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 01:27)
- inkwizytor:
co do ilości zdjęć ustalmy że góra 3 zdjęcia, jeśli chodzi o fotomontaż nie widze przeszkód, jednak nadal pozostaję przy opcji "własne materiały"
- Gargamelska:
- Katrin71pl:
jassssneeeeee
Nie wiem jeszcze, co z fotomontażami... Czy mogą być, ale wyłącznie z własnych materiałów? Czy też mogę mieć np. pomysł swój, materiały zaczerpnięte skądś tam, zmontowanie oczywiście własne... Nio i czy w ogóle mogą być???
hmmm dobre pytanie
Dzięki, to już wiem - max 3 zdjęcia, fotomontaże - tak, ale z materiałów własnych. Chyba potrzebne było to uściślenie... Mnie te warunki odpowiadają... Pozdrówka!
Robert Administrator Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 01:12)
- Gargamelska:

- Katrin71pl:
jassssneeeeee
hmmm dobre pytanie
Magda Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 00:58)
- Katrin71pl:
i jego....zdanie
- Gargamelska:
- Katrin71pl:
jassssneeeeee
to juz poczekamy na Roberta
Oki!
Katrin ............ Administrator Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 00:48)
- Gargamelska:

i jego....zdanie
- Katrin71pl:
jassssneeeeee
to juz poczekamy na Roberta
Magda Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 00:47)
- Katrin71pl:
jassssneeeeee
Katrin ............ Administrator Trust (środa, 24 czerwiec 2009 o 00:40)
jassssneeeeee
Skomentuj: